Betingelser

De følgende betingelsene gjelder alle bestillinger (ordre) som kunden – heretter omtalt som «du» eller «deg» – sender til Lykke Elise Design – heretter omtalt som «vi» eller «oss» – via Lykke Elise Designs nettsted, mobilnettsted, eller via telefon/mail.

Det at du bruker Lykke Elise Design’s nettside og/eller sender inn en bestilling, betyr at du samtykker i alle betingelsene som her er fremlagt («Betingelser», «Betingelsene»). Pass på at du har lest og forstått Betingelsene før du sender inn en bestilling.

Kun personer som er 18 år eller eldre, som ikke er under vergemål og som har norsk adresse, kan legge inn en ordre.

En presentasjon av bestemte produkter eller tjenester på lykke-elise.no på et bestemt tidspunkt utgjør ikke en garanti om at disse produktene eller tjenestene vil være tilgjengelige på et hvilket som helst tidspunkt. Vi forbeholder oss retten til når som helst å trekke tilbake et hvilket som helst produkt.

Vi forbeholder oss retten til å endre disse Betingelsene fra tid til annen uten at du blir varslet om det på forhånd. Den versjonen av Betingelsene som bestillingen din er underlagt, er den som er tilgjengelig på lykke-elise.no på det tidspunktet da du sender bestillingen.

Lykke Elise Design ønsker å gi deg en best mulig opplevelse online. For å gjøre det mulig, må vi sikre at tjenestene våre går som smurt. Du forstår og godtar å ikke (i) legge ut, overføre, redistribuere, laste opp eller fremme kommunikasjon eller innhold som kan skade eller ha en negativ effekt på vårt forretningsområde, produkter eller tjenester; (ii) oppføre deg slik eller benytte en innretning som begrenser, forringer, innvirker eller forhindrer noen annen bruker i å bruke eller like nettstedet lykke-elise.no, eller som påvirker nettstedets sikkerhet; eller (iii) benytte en innretning eller forsøke å bruke en motor, programvare, verktøy, agent, skript eller en annen innretning eller mekanisme (deriblant såkalte limitation spiders, bots, søkeroboter, avatarer eller intelligente agenter) til å navigere eller søke på nettstedet, eller til å kopiere innhold fra nettstedet. Vi forbeholder oss retten til å øyeblikkelig forby tilgang til nettstedet til enhver bruker som bryter denne bestemmelsen eller noen annen bestemmelse i disse betingelsene.

Bestilling/avtaleinngåelse

 • Du kan velge å bestille fra lykke-elise.no, telefon eller mail.
 • Når du har sendt inn bestillingen, vil du motta en bekreftelse per e-mail, forutsatt at du har oppgitt e-mailadressen din. Hvis vi av en eller annen grunn ikke skulle være i stand til å utføre bestillingen din, vil du få beskjed så raskt som mulig. Hvis vi allerede har mottatt betaling for en slik bestilling, vil vi prøve å tilbakeføre det aktuelle beløpet ved hjelp av samme metode som ble brukt til å gjennomføre betalingen. Hvis det av en eller annen grunn er nødvendig å benytte en alternativ fremgangsmåte, vil du bli kontaktet av en representant fra Lykke Elise Design som vil hjelpe deg med oppgjøret

Betaling

 • Hos Lykke Elise Design kan du handle med pay-pal konto, Visa, Mastercard og Fakutra?.
 • Prisene som er oppgitt er inkludert lovpålagt merverdiavgift (mva).  

Frakt og levering

 • Normal leveringstid er innen en måned etter ordrebekreftelsen.
 • Leveringen er tilgjengelig for bostedsadresser innenfor Norge.
 • Fri frakt
 • Pakken ligger på utleveringsstedet i 14 dager før de sender den tilbake til Lykke Elise Design. Hvis du ikke rekker å hente pakken før fristen, så trekker vi fra 150 kr når vi tilbakebetaler pengene til deg. Dette beløpet tilsvarer tur-returfrakt, samt administrasjonskonstnader.
 • Dersom pakken og/eller inneholdet blir skadet under transport, må du rapportere dette umiddelbart på utleveringsstedet.

Bytte og returrett

 • Lykke Elise Design håper du som kunde alltid skal være fornøyd med det du bestiller, men hvis du av en eller annen grunn angrer deg, har du 14 dagers angrerett fra det tidspunktet du mottar varen.
 • Lykke Elise Design garanterer refusjon på alle varer, så lenge de er i ubrukt stand når de returneres. Dette betyr at varene ikke kan være skadet, merket, vasket, endret eller brukt og at alle merkelapper eller etiketter fortsatt er intakte.
 • Dersom varene du kjøpte blir sendt tilbake med post, vil pengene bli refundert innen 14 dager.
 • Du har alltid rett til å heve kjøpet innen 14 dager, uten å oppgi noen grunn til det. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen da du mottar siste vare av bestillingen din. Den enkleste måten å benytte seg av angrefristen på, er å fylle ut returskjemaet som følger med i pakken og returnere varene til oss. Informasjon om hvordan du gjør dette finner du på leveringsseddelen, som følger med i pakken. For å overholde angrefristen er det imidlertid nok at du gir oss en skriftlig beskjed om at du har bestemt deg for å trekke deg fra kjøpet før angrefristen har utløpt(for eksempel et brev sendt med post eller mail). Du skal oppgi navnet ditt, adressen og annen relevant informasjon, f.eks. ordrenummer, fakturanummer og navn på varen i meldingen.
 • Vi vil returnere alle betalinger vi har mottatt fra deg, uten unødig forsinkelse og uansett ikke mer enn 14 dager fra den dagen da vi ble informert om din avgjørelse om å heve kjøpet. Vi kan holde igjen tilbakebetalingen til vi har fått varene i retur fra deg. Du må sende varene tilbake til oss eller levere dem tilbake uten unødig forsinkelse, og uansett ikke mer enn 14 dager fra den dagen da du informerte oss om ditt ønske om å heve kjøpet.
 • Som kunde betaler du returfrakten og har ansvaret for varens tilstand etter at du har mottatt varen.Lykke Elise Design anbefaler derfor at du sender varen godt innpakket, i god stand og i originalemballasje. Varen skal sendes i retur innen 14 dager fra den datoen meldingen om å ville benytte angreretten ble sendt til oss.

Tildeling av rettigheter

 • Alle rettigheter til åndsverk, for eksempel varemerker og opphavsrett på lykke-elise.no, skal fortsette å tilhøre Lykke Elise Design. All bruk av lykke-elise.no eller dets innhold, herunder kopiering eller lagring av slik innhold, enten i sin helhet eller delvis, til annet enn personlig og ikke-kommersiell bruk, er forbudt så fremt det ikke er innhentet tillatelse til dette fra Lykke Elise Design.