Lykke Elise Design er en familiebedrift, designet av mor og datter. Berit Elise kjelstrup og Linda Elise Kjelstrup fra Hamarøy i nord-norge til resten av verden.

Tanken ble skapt sommeren år 1991 av mor Berit Elise, hun har hele livet hatt en forkjærlighet for strikking og henter inspirasjon fra den Nord – Norske naturen, som kan sees gjennom klær, stenene i fjæra, som himmel og havet, fjellene og stenene i fjæra.

Linda Elise samarbeider med sin mann Stig Andre Heitun og er stolt av å utvikle familiebedriften. Ta vare på håndverk og tradisjoner.

Vi bruker strikkeklærne til hverdag og festlige anledninger, og får mange komplimenter. De gir glade dager og opptur i massevis. Det å kunne gi andre den samme muligheten er fantastisk og drivkraften vår til å videreføre bedriften. strikkeklære er designet på en unik måte med klare og sterke fargekombinasjoner.
Kle deg vakker!

Nettbutikken finner du noen nøye utvalgte godbiter fra kolleksjonene våre. Ønsker du flere fargevalg – eller ser etter noe annet unikt – er du velkommen til et besøk i vårt galleri på Tverlandet eller på Hamarøy, vi avtaler en tid som passer – så tar vi oss en prat over en kopp kaffe.

Med beste hilsen Berit Elise, Linda Elise og Stig Andre